VASA Sport info avondVrijdag 9 december heeft VASA sport in het clubhuis weer een presentatie gegeven over haar producten, namelijk diverse TransAlp toertochten voor de mountainbike en racefiets. Elke jaar organiseert VASA sport een reeks TransAlps in Oostenrijk. Vanuit Tandje Erbij hebben we al verschillende tochten gereden en allemaal zijn ze ongelofelijk mooi. Een van de vaste reisgidsen, Gijs-Jan verzorgde de presentatie waar ongeveer 70 man op af zijn gekomen. Na afloop bleven de meeste nog even hangen in het clubhuis om zich goed te laten informeren over het fenomeen TransAlp. Kortom een gezellige en informatieve avond. Op 8 september 2012 zullen een aantal mensen van Tandje Erbij de Panorama TransAlp gaan rijden. In deze tocht wordt je af en toe met een lift op hoogte gebracht waardoor je veel meer kunt afdalen over single trails. Mocht je interesse hebben laat het maar weten.  Kijk ook eens op vasasport.nl  voor meer informatie.