Rittenverslagen


Hoe kun je het bedenken en organiseren en dat nog wel op een dag!

We vertrokken met 20 fietsliefhebbers afgelopen zaterdag om 8.30 uur vanaf de Plusmarkt voor een verrassingsrit die werd genoemd “De Ronde van de Ronde”.
Na het kompas goed ingesteld te hebben deden we werkelijk waar alle polders aan binnen een straal van 15 kilometer rondom Graft De Rijp. Ook werd de Theetuin in Overleek aan gedaan waar we smulde van de eigen gemaakte gebak.  50 km verder werd een heerlijke Lunch genuttigd bij Hein Oudejans in het mooie De Rijp.
Na 145 kilometer sociaal en gezellig gefietst te hebben kwamen we om 15.30 uur moe en voldaan zonder valpartijen of technische problemen terug waar we ’s morgens waren begonnen. 
Om 17.00 uur vertrok de rondvaartboot van Evert Jan naar het eilandje van Piet van Marle waar we werden getrakteerd op een overheerlijke barbecue geheel verzorgd door Arie van Westerop.
Ook de kinderen genoten volop van het klim- en speelparadijs.
De avond werd afgesloten met een spectaculaire Quiz over liedjes waar het woord fiets in voor kwam.
Al met al werden we getrakteerd op een super gezellige en afwisselende dag.

Met dank aan Tom Stobbe, Evert Jan Smit en Arie van Westerop, het kon echt niet Beter!

Zie fotoalbum De Ronde om de Ronde 16-6-2018

Leo Borst.


Na de voorbereidende trainingen van Marcel Duijn was het op dinsdag 12 juni 2018 dan eindelijk weer zover: de jaarlijkse tijdrit krachtmeting. De trainer zelf schitterde door afwezigheid maar had ons tijdens de laatste training nog wel de nodige tips voor het rijden van een goede tijdrit meegegeven.

Verder lezen


Hierbij de foto’s van het Rondje Domstad dat we afgelopen zaterdag reden met Tandje Erbij.
Een mooie tocht met prachtig fietsweer! Koffie met appeltaart uit een kom in Wilnis. En een 12 uurtje als lunch in Muiden. Uiteindelijk de dag afgesloten met een BBQ bij het clubhuis van de KV Argonauten.
Dank voor de opkomst!👍

Eilandspolder Veld Toertocht 2015

Foto verslag Leo Borst op tandje-erbij.mijnalbum.nl   Film Eilandspolder veldtoertocht 2015   Film Eilandspolder veldtoertocht 2015 vanaf de fiets van Vincent Roodhart   Pré-film Eilandspolder veldtoertocht 2015 met drone van Koen Skydrone   Film Eilandspolder veldtoertocht 2015 van Micheal Dekker


Weekend fietsen i.v.m. 10 jaar bestaan

21 en 22 juni 2014 Link naar foto’s In april hebben we met een gezellige feestavond het 10-jarige bestaan van de club in het Rijperhuis gevierd. Hier was helemaal niets mis mee, maar Arnold (u weet wel die mijnheer die zich te pas en te onpas overal mee bemoeit) vond […]


Tijdrit 2014 weer groot succes

Op dinsdag 3 juni heeft weer de jaarlijkse tijdrit plaats gevonden. De traditionele afsluiting van de voorjaartrainingen, ook dit jaar weer uitstekend verzorgd door Tino Marsman en Frank Schneider. Vol gezonde wedstrijdspanning reisden 18 renners af naar Schermerhorn  en na een opwarm rondje vertrokken zij  onder toeziend oog van Tootje […]