Webmaster


Hoe kun je het bedenken en organiseren en dat nog wel op een dag!

We vertrokken met 20 fietsliefhebbers afgelopen zaterdag om 8.30 uur vanaf de Plusmarkt voor een verrassingsrit die werd genoemd “De Ronde van de Ronde”.
Na het kompas goed ingesteld te hebben deden we werkelijk waar alle polders aan binnen een straal van 15 kilometer rondom Graft De Rijp. Ook werd de Theetuin in Overleek aan gedaan waar we smulde van de eigen gemaakte gebak.  50 km verder werd een heerlijke Lunch genuttigd bij Hein Oudejans in het mooie De Rijp.
Na 145 kilometer sociaal en gezellig gefietst te hebben kwamen we om 15.30 uur moe en voldaan zonder valpartijen of technische problemen terug waar we ’s morgens waren begonnen. 
Om 17.00 uur vertrok de rondvaartboot van Evert Jan naar het eilandje van Piet van Marle waar we werden getrakteerd op een overheerlijke barbecue geheel verzorgd door Arie van Westerop.
Ook de kinderen genoten volop van het klim- en speelparadijs.
De avond werd afgesloten met een spectaculaire Quiz over liedjes waar het woord fiets in voor kwam.
Al met al werden we getrakteerd op een super gezellige en afwisselende dag.

Met dank aan Tom Stobbe, Evert Jan Smit en Arie van Westerop, het kon echt niet Beter!

Zie fotoalbum De Ronde om de Ronde 16-6-2018

Leo Borst.


Na de voorbereidende trainingen van Marcel Duijn was het op dinsdag 12 juni 2018 dan eindelijk weer zover: de jaarlijkse tijdrit krachtmeting. De trainer zelf schitterde door afwezigheid maar had ons tijdens de laatste training nog wel de nodige tips voor het rijden van een goede tijdrit meegegeven.

Verder lezen


De Eilandspolder Veldtoertocht 2018 was een groot succes…

Veel dank aan alle vrijwilligers, die samen met het bestuur deze tocht hebben uitgezet en vandaag in goede banen hebben geleid.
In onderstaande link het Foto-album van onze club, waarin uiteraard de prachtige foto’s van vandaag te vinden zijn!
https://myalbum.com/Tandje-erbij


Hierbij de foto’s van het Rondje Domstad dat we afgelopen zaterdag reden met Tandje Erbij.
Een mooie tocht met prachtig fietsweer! Koffie met appeltaart uit een kom in Wilnis. En een 12 uurtje als lunch in Muiden. Uiteindelijk de dag afgesloten met een BBQ bij het clubhuis van de KV Argonauten.
Dank voor de opkomst!👍

Uitslag Tijdrit Tandje Erbij 2015

De echte bikkels van ons wielerclubje hebben dinsdagavond 30 juni de jaarlijkse tijdrit om het clubkampioenschap gereden. De kampioen van de trainingsgroep is Frank Schneider geworden. Zijn gemiddelde snelheid was 38,48 km/uur. Van harte gefeliciteerd Frank met deze topprestatie. Buiten mededingen reed ook het grote talent Dorus de Rijk mee. […]